Csokis sütemény
Hozzávalók /12 fő részére/:
- egy csomag csokoládés pudingpor
- egy fél csésze olaj
- 4 tojás
- egy fél csésze tejföl
- egy fél csésze langyos víz
- egy csomag csokoládédara
- egy csomag étcsokoládés tortabevonó
- zsír és liszt a tepsi előkészítéséhez (használhatunk kókuszreszeléket, hogy ne legyen fehér a sütemény alja)
Elkészítés:
Tegyük egy tálba a hozzávalókat, a tojás és a csokoládédara kivételével. Adjuk hozzá egyenként a tojásokat, és keverjük jól össze az egészet. Végül szórja bele a csokoládédarát is. Öntsük a masszát zsírral jól kikent és liszttel beszórt tepsibe, és egy órán keresztül süssük 350 fokon. Miután kivettük a sütőből, hagyjuk10 percig hűlni. Késsel lazítsuk meg a széleken a süteményt, majd borítsuk ki a tepsiből. Várjunk, míg teljesen kihűl, aztán fedjük be tortabevonóval, vagy szórjunk rá porcukrot. |